Ceaiurile de fructe

Informatie despre produs

Ceaiul de fructe reprezinta tot ceea ce poate fi infuzat sau fiert, si care nu a derivat din planta de ceai/
Prin definitie, ceaiurile de fructe nu sunt de fapt ceaiuri, ci mai degraba infuzii de plante, acest aspect nefiind considerat  important, pentru ca majoritatea consumatorilor de ceaiuri sunt obisnuiti cu denumirea de ceai de fructe.
Ceaiurile de fructe sunt preparate din ierburi, radacini, frunze, bucati de fructe si orice alte parti ale florei, care ii pot oferi un gust, miros sau culoare speciala.
Ceaiul de fructe de padure este excelent in orice anotimp si oferta este foarte variata. Fructele de padure, ce cresc la inaltimi mari, de regula, au fost parca anume create atat ca hrana pentru locuitorii din zona cat si pentru efectul lor terapeutic.Fructele din compozitia acestui ceai sunt placute, ca aroma si gust, dar si benefice pentru intregul organism, datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contin.
Sweet and Bitter va recomanda Forest Fruit cu mure, afine si zmeura.
 
Lamaia este antisepticul oferit de natura. Beneficiile ceaiului de lamaie sunt acelea de a ajuta corpul si mintea celui ce il consuma. Are efect de curatare a organismului prin eliminarea toxinelor din sange, ajuta la energizarea corpului, a mintii si incurajeaza claritatea mentala.
De asemenea, lamaia este utila in prevenirea infectiilor si bolilor, ajuta la o digestie sanatoasa fiind un calmat al stomacului.
Sweet and Bitter va recomanda Lovely Lemon cu  gust proaspat de lamaie ce va revigoreaza.